Antena 3 CNN Politică Nicolae Bănicioiu şi-a depus oficial candidatura pentru postul de preşedinte executiv al PSD. Cine îl susţine

Nicolae Bănicioiu şi-a depus oficial candidatura pentru postul de preşedinte executiv al PSD. Cine îl susţine

Nicolae Bănicioiu şi-a depus oficial candidatura pentru postul de preşedinte executiv al PSD. Cine îl susţine
08 Mar 2018   •   17:00

Nicolae Bănicioiu a declarat, joi după-amiază, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv. Acesta a anunţat că e susţinut de organizaţia PSD Brăila.

„Sper ca într-adevăr sâmbătă să fie o competiţie corectă, a ideilor şi a proiectelor. Spre ca cel mai bun să câştige, nu neapărat cel dorit de şefi. CEx nu are cum să nu îmi valideze candidatura. Criteriile de validare nu sunt foarte clare din punctul meu de vedere. Mă susţine organizaţia PSD Brăila.

Problema de principiu este că niciunui membru PSD nu i se poate refuza nici accesul, dacă ocupă o poziţie de conducere sau reprezentare, în sala de congres, şi nici accesul la candidatură. Domnul Dragnea cred că susţine pe toată lumea. Cred că şi pe Codrin Ştefănescu îl va susţine. Era o mare emoţie că nu ştiu ce organizaţii dau rezoluţii, eu nu fac caz de asta. De obicei, la PSD cei cu multe rezoluţii au pierdut alegerile. Noi nu candidăm pentru şefi.

Am şanse foarte mari împotriva doamnei Dăncilă. Îi urez succes, cred că are foarte multe lucruri de făcut la Guvern. Eu zic că ar fi normal să ne ocupăm fiecare de ce am fost investiţi de partid să facem.

Dacă era nevoie de vreun congres, era nevoie pentru clarificare doctrinară. Am câteva elemente de nemulţumire. Eu nu cred că proiectul de ţară al PSD poate fi făcut de mâine pe poimâine”.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close