Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, întâlnire cu miniştrii propuşi de PNL în Guvernul Ciolacu: "Profesionişti, oameni extrem de bine pregătiţi"

Nicolae Ciucă, întâlnire cu miniştrii propuşi de PNL în Guvernul Ciolacu: "Profesionişti, oameni extrem de bine pregătiţi"

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL şi al Senatului, s-a întâlnit, astăzi, cu miniştrii propuşi de PNL în Guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă, întâlnire cu miniştrii propuşi de PNL în Guvernul Ciolacu: "Profesionişti, oameni extrem de bine pregătiţi"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ciuca
de Georgiana Adam    |    14 Iun 2023   •   11:32

"M-am întâlnit astăzi, la prima oră, cu miniștrii propuși de PNL în structura guvernamentală și colegii din Parlament, pentru a pregăti audierile din comisiile de specialitate.

PNL a nominalizat profesioniști, oameni extrem de bine pregătiți, care știu exact ce au de făcut pentru a livra cele mai bune rezultate la conducerea ministerelor ce le revin. Am deplină încredere în ceea ce poate realiza echipa liberală din guvern pentru a continua reformele începute și măsurile menite să aducă dezvoltare, modernizare și prosperitate. Le urez tuturor mult succes!", a scris Nicolae Ciucă în postarea de pe Facebook.

M-am întâlnit astăzi, la prima oră, cu miniștrii propuși de PNL în structura guvernamentală și colegii din Parlament,...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 14 iunie 2023

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close