Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, la şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Brăila: "Am discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate"

Nicolae Ciucă, la şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Brăila: "Am discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a mers, joi, la şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Brăila, el afirmând că a discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate în fiecare comunitate.

Nicolae Ciucă, la şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Brăila: "Am discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate"
Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă/ Facebook
de Silvia Preda    |    06 Iul 2023   •   16:20

"Am fost astăzi alături de colegii liberali din organizația PNL Brăila, la ședința Biroului Politic Județean. Am discutat despre rezultatele liberale de la guvernare, care trebuie promovate în fiecare comunitate. Acestea înseamnă creștere economică, stabilitate și dezvoltare, lucruri care, pentru români, se traduc în condiții de trai mai bune și majorări de venituri.

Le-am spus celor prezenți că trebuie să abordăm cu seriozitate și amenințarea extremismului, nu doar pe plan local, ci în întreaga țară. PNL este un partid cu o istorie de aproape 150 de ani, un partid autentic de dreapta, cu tradiții, realizări istorice și valori naționale profund amprentate care își asumă să combată pericolul unor astfel de manifestări nocive pentru România.

Rămânem angajați să dezvoltăm societatea și să continuăm realizarea investițiilor majore care fac diferența între România de ieri și România de astăzi, iar podul pe care l-am inaugurat aici, la Brăila, este un foarte bun exemplu că se poate și la noi", este mesajul transmis de Nicolae Ciucă, joi, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, la inaugurarea podului peste Dunăre de la Brăila: "Este un motiv de mândrie națională"

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close