Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, la ședința de învestire a Guvernului Ciolacu: ”Cred că vremea mineriadelor politice între partide a trecut”

Nicolae Ciucă, la ședința de învestire a Guvernului Ciolacu: ”Cred că vremea mineriadelor politice între partide a trecut”

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a declarat că prin învestirea Guvernului Ciolacu va fi asigurată stabilitatea României.

de Andreea Ştefan    |    15 Iun 2023   •   13:39

Nicolae Ciucă a ținut un discurs în timpul ședinței de învestire a Guvernului Ciolacu.

”Eu cred că tărie că vremea mineriadelor politice, a urii între partide a trecut”, a spus Nicolae Ciucă, fostul premier al României.

Liderul liberal a vorbit despre măsurile luate de Guvernul pe care l-a condus și despre prioritățile viitorului Cabinet în domeniul infrastructurii.

”Prin votul de astăzi asigurăm stabilitate”, a precizat șeful Senatului.

Citește și: Marcel Ciolacu: "Susțin cu tărie eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Aşa luăm bani europeni"

 

Membrii Guvernului Ciolacu se află joi, în Parlament. Pe ordinea de zi a ședinței figurează prezentarea Programului şi a Listei Guvernului de către Marcel Ciolacu, candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru, dezbateri asupra Programului şi Listei Guvernului și votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului şi a întregii Liste a Guvernului.

Miercuri, toți miniștrii desemnați au primit avize favorabile în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close