Antena 3 CNN Politică Nicoleta Pauliuc a fost aleasă noua şefă a organizaţiei de femei a PNL

Nicoleta Pauliuc a fost aleasă noua şefă a organizaţiei de femei a PNL

Au fost alegeri importante la PNL. Organizaţia de femei şi-a ales conducerea. Într-o competiţie strânsă şi la finalul unei luni electorale pline, Nicoleta Pauliuc a fost aleasă noua şefă a organizaţiei de femei a PNL. Aceasta a fost aleasă cu 837 de voturi, cu circa 500 mai multe decât contracandidata sa, Cristina Trăilă.

Nicoleta Pauliuc a fost aleasă noua şefă a organizaţiei de femei a PNL
Sursa foto: Facebook | Nicoleta Pauliuc
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2023   •   10:11

Senatoarea Nicoleta Pauliuc, aleasă pe listele PNL Ilfov, preşedinte al Comisiei de Apărare din Senat, şi Cristina Trăilă, deputată în Comisia Juridică, aleasă în circumscripţia Bucureşti, au fost cele două candidate intrate în cursa pentru şefia Organizaţiei Femeilor Liberale.

Lupta a fost una extrem de strânsă.

Prezent la congres prin intermediul unei transmisiuni în direct din Suedia, Nicolae Ciucă, preşedintele PNL şi premierul României, a ţinut să sublinieze competiţia sănătoasă din interiorul PNL şi şi-a exprimat încrederea că femeile liberale o să constituie după congres o structură consolidată.

Alina Gorghiu, preşedinta interimară a Senatului, a cerut, din nou, respectarea drepturilor femeilor în politică şi business, iar Raluca Turcan susţine că organizarea congresului Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) a fost, pentru ea, cea mai concludentă ocazie de a vedea că femeile pot fi solidare.

"Sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care colegele mele mi-au acordat-o alegându-mă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale.

Votul lor mă onorează şi mă obligă să fac tot ceea ce ţine de mine pentru a transforma OFL într-o structură de elită a Partidului Naţional Liberal. Le mulțumesc din suflet!", a scris Nicoleta Pauliuc într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: PNL Nicoleta Pauliuc
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close