Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan, constatare tristă după ce a ajuns parlamentar: ”De câteva zile de când sunt în Camera Deputaților aud pe holuri, în lifturi...”

Nicușor Dan, constatare tristă după ce a ajuns parlamentar: ”De câteva zile de când sunt în Camera Deputaților aud pe holuri, în lifturi...”

Nicușor Dan, constatare tristă după ce a ajuns parlamentar: ”De câteva zile de când sunt în Camera Deputaților aud pe holuri, în lifturi...”
Sursa foto: Foto: Nicusor Dan/Facebook
21 Dec 2016   •   18:56

Președintele USR Nicușor Dan a postat pe Facebook un mesaj în care scrie despre ”atitudinea de stăpân a parlamentarului în raport cu angajații”, dând exemple de discuții auzite pe holurile Casei Poporului.

”De câteva zile de când sunt în Camera Deputaților aud pe holuri, în lifturi, la bufete, angajați care se plâng de aroganța aleșilor. Prima oară am crezut că e o discuție întâmplătoare, dar nu, ea s-a repetat între oameni diferiți. Își amintesc numele deputatului care i-a salutat sau care le-a făcut cinste cu o cafea, chiar îi enumără pe cei care n-au țipat la ei. Îmi imaginez că aceste conversații au loc la începutul fiecărei legislaturi și reflectă atitudinea de stăpân a parlamentarului în raport cu angajații. Mai sunt și cei care se ocupă cu paza al căror rol unic este să împiedice orice contact între parlamentar și cetățean, atribuție pe care o exercita abuziv. Va fi o luptă între cultura USR și cultura Parlamentului și nu cred că se va încheia în acest mandat”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close