Antena 3 Politică Nicușor Dan o dă în judecată pe Firea pentru calomnie: ”A spus că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni”

Nicușor Dan o dă în judecată pe Firea pentru calomnie: ”A spus că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni”

de Georgiana Adam    |    15 Sep 2020   •   16:29
Nicușor Dan o dă în judecată pe Firea pentru calomnie: ”A spus că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni”

Nicușor Dan va intenta proces civil împotriva primarului Gabriela Firea pentru calomnie și afirmații calomnioase. Nicușor Dan anunță că Gabriela Firea a făcut afirmații calomnioase la adresa sa și va trebui să răspundă.

”A spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni. Înțeleg că ea nu poate să conceapă ca cineva să-și dedice 15 ani din viață ca să apere niște principii, niște oameni împotriva abuzurilor autorităților. Nu poate să înțeleagă, pentru că nu e în sistemul ei de valori că cineva poate să doneze din banii lui, gratuit, pentru o cauză”, a spus Dan.

Acesta a susținut că atunci când cineva face afirmații mincinoase despre altcineva trebuie să plătească.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie și afirmații calomnioase primarului PSD Gabriela Firea. Mai am obligația să apăr spațiul public de dejecții revărsate de un contracandidat politic”, a precizat Nicușoar Dan. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan proces

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close