x close

Nicușor Dan, reacție la susținerea PNL pentru Primăria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politică

de A.M.P    |    27 Feb 2020   •   12:53
Nicușor Dan, reacție la susținerea PNL pentru Primăria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politică  482

Alegeri locale 2020. Susținerea PNL în cursa pentru Primăria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politică, scrie Nicușor Dan, într-un mesaj postat pe Facebook, arătând că decizia liberalilor este cu atât mai importantă cu cât în interiorul partidului sunt ”persoane foarte competente pentru această poziție”.

”Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție. Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Totodată, Nicușor Dan le-a transmis bucureștenilor și mediului de afaceri din Capitală că vor avea în el ”un partener de bază”. 

”Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business. Cu scuze pentru reprezentanții media, nu voi da alte declarații pe acest subiect până după momentul unei discuții aplicate cu Ludovic Orban”, a scris Nicușor Dan.

 

Citeşte mai multe despre:

Nicusor Dan alegeri locale 2020
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati