Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan surprinde: primarii PSD care vor câștiga alegerile în București în fața celor de la USR-PLUS

Nicușor Dan surprinde: primarii PSD care vor câștiga alegerile în București în fața celor de la USR-PLUS

Nicușor Dan va fi candidatul USR-PNL pentru Primăria Capitalei și este singurul aspect asupra cărora s-au înțeles cele două partide. În rest, lupta politică este în toi, iar negocierile par să ducă spre nicăieri.

Nicușor Dan surprinde: primarii PSD care vor câștiga alegerile în București în fața celor de la USR-PLUS
25 Iul 2020   •   11:00

Sunt mari șanse ca și PNL și USR să aibă candidații proprii la sectoare, ceea ce a ar favoriza PSD. O recunoaște și Nicușor Dan, care spune într-un interviu Digi24 că sectoarele 3 și 4 sunt ca și pierdute de dreapta. Robert Negoiță și Daniel Băluță au șanse mari să-și păstreze mandatele și stau foarte confortabil în sondaje.

Și Dan Cristian Popescu la Sectorul 2 este favorit, dar Dan Barna și USR nu-l doresc sub nicio formă și îi cer lui Ludovic Orba să renunțe la el în favoarea lui Radu Mihaiu, care n-ar avea nicio șansă la fotoliul de primar, conform estimărilor.

Nicușor Dan recunoaște că Sectoarele 3 și 4 sunt pierdute de dreapta

„Sunt niște primari - n-o să le fac eu bilanțul acum - în situații oarecum diferite. Este primarul sectorului 3 care are un mandat de 8 ani deja și care a preluat un sector în condiții mult mai bune decât celelalte sectoare din București, pentru că predecesorul său (Liviu Negoiță - n.r.) a făcut o treabă bună ca primar de sector. Atunci când ai un sector în care lucrurile importante sunt rezolvate, poți să te ocupi mai mult de chestiuni de detaliu și Sectorul 3 arată bine. Pe de altă parte, în sectorul 4 avem un primar care a încercat să răspundă la principala preocupare a cetățenilor, cea legată de locuri de parcare, a făcut locuri de parcare, a eliberat câteodată prima bandă a bulevardului, a mai intrat pe spații verzi - ceea ce nu e în regulă - dar una peste alta, există o favorabilitate pentru el în sector”, recunoaște candidatul comun al dreptei la Primăria Capitalei.

La Sectorul 1 lupta se dă între Clotilde Armand de la USR, Tănase Stamule și Sebastian Burduja de la PNL. La Sectorul 6 pare să se fi înțeles cele două partide pentru Ciprian Ciucu, în rest scandalul este în toi.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan primari
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close