Antena 3 CNN Politică Nume-bombă! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban în fruntea Guvernului

Nume-bombă! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban în fruntea Guvernului

Un scenariu-bombă îi dă fiori lui Ludovic Orban în această perioadă. În cazul în care moțiunea PSD împotriva Guvernului PNL va trece, Klaus Iohannis ar putea profita de ocazie ca să-l schimbe din fruntea executivului. Practic, interimatul liderului liberal la conducerea Executivului i-ar oferi șefului statului șansa de a pune provizoriu un alt premier peste guvernul provizoriu.

Nume-bombă! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban în fruntea Guvernului
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    28 Aug 2020   •   23:05

"Va fi Cătălin Predoiu, care tocmai ne-a anunțat că pune în dezbatere legile justiției care urmează să repare tot ce a făcut rău PSD", a afirmat jurnalistul Dan Andronic, în emisiunea "Exces de putere".

Potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, dacă PSD va dărâma Guvernul Orban, va urma o perioadă tensionată.

Cristoiu: O să vedeți, apocalipsa o să revină

"Pentru PSD este important să treacă moțiunea, dar eu nu exclud faptul că la nivelul PSD se ia în calcul mașinăria care se va porni împotriva PSD-ului care va fi responsabil... Deci, guvernul va rămâne interimar, dar va începe o nebunie. O să crească infectările de marți, și vă garantez de pe acum. O să vedeți, apocalipsa o să revină.

Pe seama acestei moțiuni se va pune dezastrul de pe 14 septembrie, când va începe școala. Apoi, alte și alte dezastre - cred că PSD ar trebui să facă orice să nu treacă moțiunea sau să treacă, dar cei de la CCR să o infirme", a spus, la rândul său, jurnalistul Ion Cristoiu.

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close