Antena 3 CNN Politică Oltean, pus de Berceanu în aceeaşi barcă cu Anastase: Are şi el părerile lui. Poate va exista o remaniere

Oltean, pus de Berceanu în aceeaşi barcă cu Anastase: Are şi el părerile lui. Poate va exista o remaniere

Oltean, pus de Berceanu în aceeaşi barcă cu Anastase: Are şi el părerile lui. Poate va exista o remaniere
Sursa foto: Radu Berceanu
04 Iun 2010   •   17:13

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu l-a ironizat, vineri, pe colegul Ioan Oltean în aceeaşi manieră în care a procedat şi cu Roberta Anastase, atunci când aceasta recomanda parlamentarilor PDL să se abţină la votul moţiunii de cenzură. Pus faţă în faţă cu afirmaţiile vicepreşedintelui democrat-liberal legate de o posibilă remaniere, Berceanu l-a încondeiat cu aceleaşi cuvinte folosite şi în situaţia lui Anastase: "are şi el părerile lui". Totuşi, el nu a exclus posibilitatea unei remanieri guvernamentale, fără însă a preciza dacă s-ar putea produce în iunie-iulie sau în altă perioadă.

Întrebat despre posibila remaniere a Guvernului, anunţată vineri de deputatul PDL Ioan Oltean, ministrul Transporturilor a răspuns: "Nu ştiu, are probabil şi domnul Oltean părerile lui".

La întrebarea dacă va exista totuşi o remaniere, Berceanu a răspuns: "Da, poate că va exista".

De asemenea, Radu Berceanu a declarat că moţiunea nu va trece în Parlament, deoarece ?nimeni nu vrea să intre la guvernare?. Cât priveşte ideea opoziţiei cu un guvern de tehnocraţi, este "o şmecherie".

"Nu cred că va trece (moţiunea - n.red.). În primul rând pentru că nu vrea nimeni să intre la guvernare. Sunt foarte mulţi care spun ?Să cadă Guvernul ăsta?, dar nu spun ce ar pune în loc, nu ar vrea să intre ei în loc. Au scos ideea asta cu Guvernul de tehnocraţi, asta e de fapt o şmecherie, adică să intre unii care să nu fie de la noi, dar să nu fie nici de la ei", a spus Radu Berceanu.

Cât despre posibilitate ca Elena Udrea să fie numită premier, Berceanu a reiterat că "nu pică Guvernul, aşa că nu are rost să speculăm în sensul ăsta",

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close