Olteanu şi Năstase au discutat despre probleme parlamentare

10 Oct 2007   •   11:50
Olteanu şi Năstase au discutat despre probleme parlamentare
Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, afirmă că s-a întâlnit, marţi, cu fostul lider al PSD Adrian Năstase şi că au discutat strict pe tema activităţii parlamentare. Presa a relatat miercuri că, în ultima perioadă, au existat mai multe întrevederi între lideri ai PNL şi reprezentanţi ai PSD. Olteanu a declarat miercuri că a discutat cu fostul lider al PSD "chestiuni legate de prestaţia parlamentară" a acestuia. "Nici Adrian Năstase nu reprezintă PSD, nici eu nu reprezint PNL în actualele conduceri, drept pentru care probabil alţi oameni mult mai importanţi din cele două partide decid despre soarta acestora. Noi discutăm despre ce facem noi pe aici prin Parlament", a spus Olteanu.

Un cotidian central a relatat, în ediţia de miercuri, că liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a discutat cu deputatul PSD Vasile Puşcaş, fost negociator al României cu UE, pe tema Tratatului de aderare şi a modalităţilor de a evita activarea clauzelor de salvagardare.

De asemenea, conform sursei citate, deputatul PSD Alin Teodorescu a fost şi el contactat pentru discuţii similare, acesta refuzând însă să comenteze această informaţie.

Antena3.ro

x close