Antena 3 CNN Politică Olteanu: Taubman este cel care are probleme, nu eu

Olteanu: Taubman este cel care are probleme, nu eu

Olteanu: Taubman este cel care are probleme, nu eu
22 Noi 2007   •   21:03

Bogdan Olteanu continuă atacul îndreptat împotriva ambasadorului SUA în România, Nicholas Taubman. Întrebat de jurnalişti dacă nu a întâmpinat probleme din partea colegilor de partid, ca urmare a declaraţiilor tăioase pe care le-a făcut la adresa lui Taubman, liberalul a răspuns: ?În disputa dintre mine şi Taubman, Taubman are probleme, nu eu?. Ca ambasador în România, el este obligat să respecte regulile din ţara noastră. ?Între timp, Taubman s-a dus să se întâlnească cu un preşedinte de partid în timpul campaniei electorale, să promoveze o campanie americană care e restantă în obligaţiile sale contractuale din România, deci continuă să îşi facă o acţiune politică sau o acţiune de imagine proprie?, a adăugat Olteanu.

În ceea ce priveşte refuzul ambasadorului SUA de a da curs invitaţiei PNL la un miting electoral, preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că nici măcar nu a existat o astfel de invitaţie. ?Zvonul că ar fi fost invitat la PNL este o fâsâială cotrocenistă?.

Replicile tăioase la adresa diplomatului american au început după ce acesta a acuzat netransparenţa cu care au fost adoptate modificările Codului Penal. Olteanu declara în urmă cu o săptămână că Taubman ar trebui să verifice legislaţia americană, în niciun caz pe cea din România, invitându-l să-şi limiteze acţiunile la responsabilităţile funcţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close