Antena 3 CNN Politică Omul de casă al Elenei Udrea, filat în Bulgaria, alături de deputatul PSD Eugen Bejinariu

Omul de casă al Elenei Udrea, filat în Bulgaria, alături de deputatul PSD Eugen Bejinariu

Omul de casă al Elenei Udrea, filat în Bulgaria, alături de deputatul PSD Eugen Bejinariu
Sursa foto: Foto: cancan.ro
de M.Z.    |    22 Noi 2014   •   16:03

Omul de casă al Elenei Udrea, Gheorghe Stelian, a fost filat în timp ce era în Bulgaria, alături de deputatul PSD Eugen Bejinariu. 

 
Imagini cu cei doi şi alţi oameni de afaceri au fost publicate Cancan.ro. Stelian e  cercetat în dosarul în care Alina Bica, şefa DIICOT, a fost arestată. 
 
În imaginile prezentate de cancan.ro, Gheorghe Stelian apare alături de Eugen Bejinariu, controversatul director al Metrorex Aurel Radu şi Mihai Mustea. 
 
Pozele ar fi fost realizate în luna aprilie în Bulgaria, acolo unde aceştia sperau să nu fie văzuţi sau asculaţi, şi să poată pună ţara la cale, scriu ziarul citat. 
 
Motivul oficial pentru care cei patru au plecat în Bulgaria a fost participarea la ziua tenismenului Dinu Pescariu.
 
Gheorghe Stelian şi compania au stat la un complex exclusivist, unde fostul tenismen deţine un apartament. 
 
Gheorghe Stelian, Eugen Bejinariu şi Aurel Radu nu s-au întâlnit doar în Bulgaria, ci au participat şi la o discuţie de taină care a avut loc după arestarea lui Dorin Cocoş în dosarul Microsoft. 
 
Fotografii Cancan.ro au obţinut imagini de la o întrunire pe care au avut-o personajele-cheie din acest caz. Întâlnirea a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se afla biroul lui Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase. 
 
Numele lui Gheorghe Stelian a fost des vehiculat în anturajul cuplului Udrea-Cocoş. Presa a scris că el este cel de la care Elena Udrea a cumpărat în 2006 terenul de lângă Floreasca, pe strada Chopin din Bucureşti, pe care şi-a ridicat ulterior un bloc de apartamente.
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Gheorghe Stelian
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close