Antena 3 CNN Politică Orban, despre alegerile la Sectorul 5, câștigate de Piedone: Nu știu cât va putea să fie primar

Orban, despre alegerile la Sectorul 5, câștigate de Piedone: Nu știu cât va putea să fie primar

Premierul Ludovic Orban a declarat că alegerile de la Sectorul 5, câștigate de Cristian Popescu Piedone, sunt o surpriză. „Nu știu cât va putea să fie primar domnul Popescu. Are o condamnare dată de instanța de fond”, a spus Orban.

Orban, despre alegerile la Sectorul 5, câștigate de Piedone: Nu știu cât va putea să fie primar
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2020   •   21:40

 

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu înțelege de ce oamenii din sectorul 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone.

„O surpriză totală. Eu nu pot să înțeleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone. Chiar nu pot să înțeleg, dar asta e. Oamenii au optat, nu știu cât va putea să fie primar domnul Popescu. Are o condamnare dată de instanța de fond”, a declarat Orban, la RTV.

Acesta a spus că mulți oameni din sectorul 5 nu s-au dus la vot.

„Este rezultatul alegerilor făcute de majoritățile care au venit la vot din sectorul 5. Astea nu sunt majoritățile reale, numai că oamenii sunt, slavă Domnului, mai mult de jumătate, oameni normali care trăiesc în sectorul 5 nu s-au dus la vot, n-au vrut să desemneze un primar care să aibă o viziune modernă asupra dezvoltării sectorului, care să includă de fapt sectorul 5 în București. S-au dus după niște candidaturi care n-au adus nimic. Au lăsat sectorul pur și simplu într-o degradare continuă”, a mai declarat Orban. 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close