Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Ei sunt miniștrii care nu vor candida la alegerile parlamentare

Ludovic Orban: Ei sunt miniștrii care nu vor candida la alegerile parlamentare

Ludovic Orban a declarat, duminică, după ședința liberalilor pentru validarea listelor de candidaţi, că doar doi miniștri nu vor candida la alegerile parlamentare din decembrie. Potrivit liderului liberal, listele au fost validate cu foarte mici modificări.

Ludovic Orban: Ei sunt miniștrii care nu vor candida la alegerile parlamentare
de Gabriel Dano    |    18 Oct 2020   •   21:25

Orban a făcut astfelreferire la susținerea candidaturii ministrului apărării, Nicolae Ciucă, acesta ocupând prima poziție pentru Senat în Dolj.

Pe listele PNL se regăsește majoritatea miniștrilor, cu excepția lui Marcel Boloș - „liberal dar și preot misionar, preferă să slujească” și a ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu - „care este diplomat, nici nu am discutat”, a mai precizat Ludovic Orban.

Printre ceilalți candidați Orban i-a menționat pe Mara Mareș, Ionuț Stroe, Violeta Alexandru, Florin Cîțu, Ionel Dancă.

„Sunt o serie de colegi care nu se mai regăsesc pe listă, fie pentru că nu și-au mai depus candidatura, datorită unor conjuncturi apărute”.

Întrebat ce are în plus față de contracandidații săi direcți Alexandru Rafila și Victor Ponta, Orban a răspuns: „Sunt foarte serios implicat în activitatea Bucureștiului, am fost viceprimar general, am participat la realizarea foarte multor proiecte”.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close