Antena 3 CNN Politică Păcuraru: A fost decizia "comandantului" de a-şi scoate echipa PDL din Guvernul alianţei D.A.

Păcuraru: A fost decizia "comandantului" de a-şi scoate echipa PDL din Guvernul alianţei D.A.

Păcuraru: A fost decizia "comandantului" de a-şi scoate echipa PDL din Guvernul alianţei D.A.
20 Oct 2008   •   00:21

Vicepreşedintele PNL Paul Păcuraru a declarat, duminică, la Galaţi, că PNL şi PD nu au avut probleme la Guvernare, între cele două formaţiuni fiind " zero probleme politice", dar a fost decizia "comandantului" de a-şi scoate echipa din Guvern, "crezând că acesta va cădea".
"Această Guvernare care a început ca o alianţă nu a avut o problemă politică între cele două partide, să fie foarte limpede. Nici în Guvern, nici în Parlament, între cele două partide au fost zero probleme politice. N-a fost niciun subiect care să fie în contencios. Subiectul Guvernării, al alianţei şi al parteneriatului a venit de la deciziile politice de a scoate din Guvern pe unul din parteneri. A fost o decizie politică a Ťcomandantuluiť de a scoate echipa din Guvern, crezând că aşa va cădea Guvernul. Nu a căzut şi a guvernat foarte bine ? avantaj PNL", a declarat Păcuraru, citat de Medifax.
Acesta poate fi considerat deja cea de-a doua abordare de împăcare a liderilor PNL către PD-L, după ce Crin Antonescu a declarat, în urmă cu o săptămână că i-ar plăcea mai mult ca PNL să guverneze împreună cu PDL.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PNL PD-L parlament guvern Crin Antonescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close