Antena 3 CNN Politică Paleologu acuză ARD de blat cu USL în anumite colegii

Paleologu acuză ARD de blat cu USL în anumite colegii

Paleologu acuză ARD de blat cu USL în anumite colegii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Noi 2012   •   23:45

Democratul Theodor Paleologu confirmă existenţa unor colegii în care deja sunt cunoscuţi câştigătorii alegerilor parlamentare din 9 decembrie, în urma unor înţelegeri oculte între cele două alianţe mari, USL şi ARD, care-şi dispută mandatele din viitorul Parlament, potrivit DC News.

Fostul ministru al Culturii susţine că, în anumite colegii, bătălia electorală va fi doar de faţadă.

Deşi, la începutul lunii octombrie, Paleologu afirma că “în politica românească câştigi mai cu seamă pe prostia adversarului”, acum, democrat-liberalul este convins că există un număr mare de blaturi convenite între ARD şi USL.

Întrebat recent, dacă aşa cum scria pe o reţea de socializare, Sandra Pralong vs. Crin Antonescu mirosea a “blat”, Theodor Paleologu a răspuns: ”O apreciez foarte mult pe Sandra Pralong. Mi s-a părut însă că nu putea concura cu succes împotriva lui Crin Antonescu. Acesta a decis însă să candideze în Teleorman, aşa că subiectul nu mai e de actualitate. În privinţa blaturilor, cred că da”, a confirmat democrat-liberalul.

La alegerile parlamentare din 9 decembrie, democrat-liberalul Theodor Paleologu candidează pentru un nou mandat de parlamentar în colegiul 9 Camera Deputaţilor din sectorul 2.




×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close