Antena 3 CNN Politică Pandele: Vanghelie face politică de borfaş. Am fost suspendat ca să nu candidez împotriva lui la Congres

Pandele: Vanghelie face politică de borfaş. Am fost suspendat ca să nu candidez împotriva lui la Congres

Pandele: Vanghelie face politică de borfaş. Am fost suspendat ca să nu candidez împotriva lui la Congres
Sursa foto: Florentin Pandele
08 Feb 2010   •   11:47

Marian Vanghelie face politică de borfaş şi este o ghiulea de piciorul liderului PSD, Mircea Geoană şi al partidului în general, a reacţionat primarul PSD de Voluntari, Florentin Pandele la auzul suspendării sale de către filiala de Ilfov. În opinia lui Pandele, decizia a fost luată pentru a se împiedica candidatura sa împotriva lui Vanghgelie la viitorul Congres din 20 febraurie. Edilul îl mai acuză pe liderul PSD Bucureşti că încearcă să-şi facă jocurile alegerilor la Congres prin rezervarea pentru sine şi pentru Mircea Geoană a voturilor delegaţilor filialelor Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu.

?Sunt un om care are onoare, un combatant de cursă lungă, pentru PSD am muncit extraordinar de mult. Acum se doreşte înlăturarea mea ca să nu candidez la Congres împotriva lu. Vanghelie a pus stăpânire pe organizaţiile de la Giurgiu si Ilfov. Se doreşte ca Vanghelie să aibă la Congres peste 200 de delegaţi. De politica de borfaş a acestui personaj se foloseşte şi Mircea Geoană. Voi susţine pe oricine care va candida împotriva lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie. Marian Vanghelie este o ghiulea pentru Mircea Geoană şi PSD. Geoană nu are suficientă raţiune politică să se debaraseze de Vanghelie? a declarat, pentru Antena3, primarul din Voluntari.

Edilul a respins şi acuzaţiile de neimplicare în campaniile electorale ale PSD arătând că alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Ilfov, candidatul PSD a obţinut în Voluntari peste 80% din sufragii.

?Am fost acuzat că am vândut partidul. Intraţi pe site si veţi vedea. Candidatul PSD la CJ prin organizaţia pe care o conduceam a câştigat cu 80% în Voluntari. Cum am reuşit eu să trădez PSD?? s-a apărat Pandele.

Primarul a ţinut să precizeze că nu are nimic cu omul politic sau cu primarul Vanghelie, în schimb, ?Vanghelie, lider a celei mai mari organizaţii din România, lider al organizaţiei de Ilfov şi a celei de Giurgiu nu se poate, este strigător la cer?.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vanghelie suspendare candidatura Congres
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close