Antena 3 CNN Politică Papahagi ameninţă cu plecarea din PDL, dacă Preda, Baconschi şi Paleologu vor fi excluşi

Papahagi ameninţă cu plecarea din PDL, dacă Preda, Baconschi şi Paleologu vor fi excluşi

Papahagi ameninţă cu plecarea din PDL, dacă Preda, Baconschi şi Paleologu vor fi excluşi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Mai 2013   •   22:45
Vicepreşedintele Fundaţiei Creştin-Democrate Adrian Papahagi anunţă că va demisiona din partid dacă Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu şi Daniel Funeriu vor fi excluşi din formaţiune la propunerea lui Alin Popoviciu.
 
"Nu am reacţionat la declaraţiile ultimelor zile, dar dacă sunt excluşi din PDL tocmai oamenii care credibilizează partidul în ochii electoratului de dreapta, nu voi aştepta nici 5 minute să-mi dau demisia în semn de solidaritate. Mă întreb ce om normal la cap ar putea sta pe gânduri când vine vorba să aleagă între Alin Popoviciu şi Cristian Preda + Teodor Baconschi + Toader Paleologu + Daniel P. Funeriu. Am aderat la PDL pentru a fi coleg cu aceşti oameni, nu cu Popoviciu, şi voi părăsi partidul alături de ei dacă se ajunge până acolo", a scris Papahagi, marţi, pe contul său de Facebook.
 
Vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu a declarat, marţi, că va propune în şedinţa de luni a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL.

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, şi-a dat demisia din PDL. Vezi scrisoarea adresată lui Blaga
 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close