Antena 3 CNN Politică Parlamentari PDL şi "traseişti" politici care nu mai candidează la alegerile parlamentare

Parlamentari PDL şi "traseişti" politici care nu mai candidează la alegerile parlamentare

Parlamentari PDL şi "traseişti" politici care nu mai candidează la alegerile parlamentare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Oct 2012   •   21:30

Deputatul Sever Voinescu-Cotoi, vicepreşedinte al PDL, nu va mai candida la alegerile din 9 decembrie, pentru un nou mandat în Parlament, el neprimind nici un colegiu eligibil şi anunţând că nu mai este interesat, în aceste condiţii, de o candidatură.

Informaţia a fost prezentată în ediţia de joi seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.



Voinescu dorea să candideze pentru un colegiu din Diaspora, dar cum acesta n-a mai fost disponibil, şi-a anunţat colegii că nu mai vrea să candideze la alegerile din iarnă, „păstrându-se" pentru alegerile europarlamentare de la mijlocul lui 2014.

De asemenea, nici aşa-numiţii „traseişti" din Forţa Civică nu au primit girul Colegiului Director al PDL. Este vorba despre Ştefan Pirpiliu şi Dănuţ Liga, ambii foşti membri PDL, care acum ocupă funcţii în formaţiunea lui Mihai-Răzvan Ungureanu.



Într-o situaţie similară se află şi fostul pesedist Marian Săniuţă, socotit şi el „traseist".

Citeşte şi Theodor Paleologu, Anca Boagiu şi Sulfina Barbu, dar şi Alex Ştefănescu şi Alexandru Ciocâlteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD, în colegii din Bucureşti.

Vasile Blaga şi Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, vor candida la alegerile parlamentare în Neamţ, pentru Colegiul 4 - deputaţi.









×
Subiecte în articol: Subiectiv alegeri
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close