Antena 3 CNN Politică Parlamentarii se pun pe cumpărături: aspiratoare profesionale, becuri, automate de cafea

Parlamentarii se pun pe cumpărături: aspiratoare profesionale, becuri, automate de cafea

Parlamentarii se pun pe cumpărături: aspiratoare profesionale, becuri, automate de cafea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Iun 2015   •   13:25

Deputaţii au rămas fără hârtie igienică şi au nevoie să îşi împrospăteze stocurile. Aproape 200.000 de lei va cheltui Camera Deputaţilor în acest sens.

Senatorii, în schimb, au nevoie de mai multă lumină, aşa că au cerut oferte pentru achiziţionarea de becuri. 

 
Senatul României a depus o cerere de oferte pentru birotică, aspiratoare profesioale, becuri, automate de cafea şi un sistem de detecţie şi alarmare în caz de incendiu.

Senatul cumpără şi produse de birotică în cantităţi impresionate: 200 de cutii de agrafe de birou, 50 de ascuţitori, 8.000 de mape, 1.600 de dosare, 50 de gume de şters, dar şi 10.000 de plicuri pentru casierie. Mapele sunt pentru şedinţele Biroului Permanent şi trebuie să aibă înscris negru pe copertă cu stema Senatului - Parlamentul României, potrivit site-ului instituţiei.

De asemenea, Senatul mai achiziţionează 1.650 de becuri şi 15 aspiratoare profesionale şi doreşte verificarea instalaţiilor de climatizare din mai multe săli, printre care sala de plen şi cabinetul preşedintelui Senatului.

Camera Deputaţilor este pusă, de asemenea, pe cumpărături: hârtie igienică şi prosoape de hârtie în valoare de peste 170.000 de lei. Forul legislativ mai cumpără şi energie electrică la joasă tensiune pentru Palatul Parlamentului şi parcajul subteran, în valoare de 5.000.000 lei. Contractul va fi semnat pentru un an. 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close