Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu: „Nu cred că Dragnea mai este membru PSD”

Paul Stănescu: „Nu cred că Dragnea mai este membru PSD”

Paul Stănescu: „Nu cred că Dragnea mai este membru PSD”
21 Iun 2019   •   23:29

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede că fostul lider social-democrat Liviu Dragnea mai este membru de partid, deoarece, conform statutului, şi-a pierdut această calitate din cauza condamnării definitive la închisoare cu executare.

Întrebat dacă Liviu Dragnea mai este membru PSD, Stănescu a explicat faptul că statutul formaţiunii prevede pierderea calităţii de membru de partid în momentul unei condamnări definitive cu executare şi a menţionat că el nu a avut o problemă personală cu fostul lider al partidului, ci una politică.

"Nu cred că mai este (membru PSD - n.r). Mulţi au zis că s-a pus congresul pe 29 pentru că pe 3 e posibil să dea CCR că au fost nelegal constituite completurile de trei - glumeau unii. Dar, conform statutului, în momentul în care ai fost condamnat definitiv, îţi pierzi calitatea de membru de partid. (...) Spun juriştii că în momentul în care completul de cinci te-a condamnat, chiar dacă completul de trei nu ar fi constituit legal, execuţi în continuare pedeapsa. Eu lui Dragnea, vă spun sincer, îi doresc multă sănătate, să fie cât mai repede acasă. Eu n-am avut o problemă cu el ca persoană, ca om, eu am avut o problemă politic. Adică eu n-am fost de acord cu proiectul lui politic din cauza căruia s-a întâmplat ce s-a întâmplat, el e acolo şi partidul a luat 22%. Asta a fost tot. (...) Sănătate şi să vină acasă cât mai repede", a declarat Stănescu

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close