Antena 3 CNN Politică PD refuză să participe la emisiunea TVR în campania pentru referendum

PD refuză să participe la emisiunea TVR în campania pentru referendum

PD refuză să participe la emisiunea TVR în campania pentru referendum
08 Noi 2007   •   16:41

Democraţii nu au nevoie de prezenţa în studiourile televiziunii publice, în campania pentru referendum. Sau cel puţin aşa a decis conducerea PD, care a anunţat joi că nu va participa la emisiunea TVR care îi era repartizată în campania pentru referendum. Democraţii acuză televiziunea publică de restricţionarea abuzivă a declanşării campaniei, iar Comisia pentru timpi de antenă de discriminare a şefului statului. Potrivit unui comunicat remis joi, PD contestă înfiinţarea comisiei pentru repartizarea timpilor de antenă, atât timp cât legea pentru organizarea referendumului prevede dreptul la exprimarea opiniilor în mod liber şi fără nicio discriminare.

?Având în vedere că această comisie parlamentară de repartizare a timpilor de antenă discriminează preşedintele României, căruia nu i se acordă dreptul la opinie, Partidul Democrat a luat decizia să nu participe la emisiunea propusă de postul public de televiziune, lăsând loc dezbaterii între specialişti", se arată în comunicat.

Social-democratul Ioan Bivolaru, preşedintele Comisiei pentru repartizarea timpilor de antenă, a anunţat miercuri că preşedintele Traian Băsescu şi-a epuizat timpul de campanie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close