Antena 3 CNN Politică PD şi PLD vor susţine moţiunea de cenzură a PSD

PD şi PLD vor susţine moţiunea de cenzură a PSD

PD şi PLD vor susţine moţiunea de cenzură a PSD
03 Sep 2007   •   14:09

Liderii PD şi PLD s-au reunit luni dimineaţă, la sediul democraţilor din Aleea Modrogan, unde au stabilit ca cele două formaţiuni să susţină moţiunea de cenzură anunţată de PSD şi să colaboreze pentru pregătirea alegerilor europene din 25 noiembrie. Liderul PLD Theodor Stolojan a afirmat ?categoric vom vota pentru moţiune, pentru că acest Guvern, politic, nu are susţinere decât pe compromisuri netransparente, înţelegeri punctuale şi profesional se vede deja că este slab?. El a mai spus că cele două partide aşteaptă depunerea moţiunii de cenzură, în cazul în care social-democraţii se răzgândesc, această formaţiune riscând să îşi piardă şi puţina credibilitate pe care o mai are.

Secretarul general PD Vasile Blaga a declarat că democraţii şi liberal-democraţii nu se consideră formaţiuni rivale la alegerile europarlamenare şi vor colabora cu această ocazie.

La întâlnirea dintre democraţi şi liberal-democraţi, au participat preşedintele PD, Emil Boc, secretarul general al PD, Vasile Blaga, preşedintele PLD, Theodor Stolojan, şi preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close