Antena 3 CNN Politică PD susţine votul moţiunii în Parlament prin apel nominal (VIDEO)

PD susţine votul moţiunii în Parlament prin apel nominal (VIDEO)

PD susţine votul moţiunii în Parlament prin apel nominal <font color=red>(VIDEO)</font>
23 Sep 2007   •   12:24

Preşedintele Partidului Democrat, Emil Boc a discutat duminică, într-o conferinţă de presă, pe tema aşteptatei moţiuni de cenzură ce urmează să fie depusă în Parlament de PSD. Boc a reconfirmat faptul că PD vota orice moţiune împotriva cabinetului Tăriceanu, după ce va analiza cu atenţie conţinutul şi a amintit că obiectivul PD nu este de a intra la guvernare. De asemenea PD susţine desfăşurarea votului prin apel nominal, chiar dacă pentru aceasta ar fi necesară modificarea procedurilor parlamentare.

Cu aceeaşi ocazie, Emil Boc a anunţat că formaţiunea politică pe care o conduce a devenit membru cu drepturi depline în Internaţionala Centrist democrată, lucru care confirmă recunoaşterea internaţională a PD ca partid popular.

Tot duminică democraţii au cerut Guvernului eliminarea taxei de prima inmatriculare pe care o consideră înjustă faţă de cetăţeni şi neconformă cu legislaţia comunitară. Mai mult decât atât, PD solicită Guvernului să restituie cetăţenilor banii colectaţi până acum din taxa de înmatriculare. De altfel PD a demarat o acţiune de contestare a taxei la Parlamentul European.

PD DOREŞTE CA PARLAMENTARII SĂ VOTEZE MOŢIUNEA PRIN APEL NOMINAL  

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close