Antena 3 Politică PDL-ul ARDe gramatica: Împarte felii de pâine în cutii de pizza USL "CU DETOATE"(!)

PDL-ul ARDe gramatica: Împarte felii de pâine în cutii de pizza USL "CU DETOATE"(!)

21 Noi 2012   •   21:51
PDL-ul ARDe gramatica: Împarte felii de pâine în cutii de pizza USL "CU DETOATE"(!)
Sursa foto: Foto captura Antena 3

Cursa pentru locurile din Parlament este din ce în ce mai strânsă iar imaginaţia candidaţilor dornici să ofere românilor "cadouri electorale", BOGATĂ. Din păcate nu şi gramatica.

După prezervativele electorale cu îndemnul: "Vrei să te eliberezi de stresul provocat de USL?". "Protejează-te şi ARDe-i în cabină!", şi ciorapii de damă inscripţionaţi cu numele PDL-istului Sămărtinean, pizza este noua modă!

"Gândeşte-te bine la ceea ce îţi vinde USL-ul! Aşa arată în realitate promisiunile alianţei Ponta- Antonescu- Voiculescu. Niciodată respectate", scrie în interiorul cutiei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/pizza-usl-ce-surpriza-au-avut-cei-care-au-deschis-cutiile_1057532.html#ixzz2Ct5NqA5t
Mai multe cutii cu pizza USL "cu detoate" (cu de toate - n.r.) au apărut în Bucureşti. "Gândeşte-te bine la ceea ce îţi vinde USL-ul! Aşa arată în realitate promisiunile alianţei Ponta- Antonescu-Voiculescu. Niciodată respectate", scrie în interiorul cutiei, care conţine de fapt o felie de pâine.


Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close