Antena 3 CNN Politică PDL-ul ARDe gramatica: Împarte felii de pâine în cutii de pizza USL "CU DETOATE"(!)

PDL-ul ARDe gramatica: Împarte felii de pâine în cutii de pizza USL "CU DETOATE"(!)

PDL-ul ARDe gramatica: Împarte felii de pâine în cutii de pizza USL "CU DETOATE"(!)
Sursa foto: Foto captura Antena 3
21 Noi 2012   •   21:51

Cursa pentru locurile din Parlament este din ce în ce mai strânsă iar imaginaţia candidaţilor dornici să ofere românilor "cadouri electorale", BOGATĂ. Din păcate nu şi gramatica.

După prezervativele electorale cu îndemnul: "Vrei să te eliberezi de stresul provocat de USL?". "Protejează-te şi ARDe-i în cabină!", şi ciorapii de damă inscripţionaţi cu numele PDL-istului Sămărtinean, pizza este noua modă!

"Gândeşte-te bine la ceea ce îţi vinde USL-ul! Aşa arată în realitate promisiunile alianţei Ponta- Antonescu- Voiculescu. Niciodată respectate", scrie în interiorul cutiei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/pizza-usl-ce-surpriza-au-avut-cei-care-au-deschis-cutiile_1057532.html#ixzz2Ct5NqA5t
Mai multe cutii cu pizza USL "cu detoate" (cu de toate - n.r.) au apărut în Bucureşti. "Gândeşte-te bine la ceea ce îţi vinde USL-ul! Aşa arată în realitate promisiunile alianţei Ponta- Antonescu-Voiculescu. Niciodată respectate", scrie în interiorul cutiei, care conţine de fapt o felie de pâine.


Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3



×
Subiecte în articol: Subiectiv campanie electorala
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close