Antena 3 CNN Politică PDL va face "guvernul din umbră" în această toamnă

PDL va face "guvernul din umbră" în această toamnă

PDL va face "guvernul din umbră" în această toamnă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Mai 2013   •   23:12

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, vineri, că partidul va nominaliza, la începutul toamnei, probabil, "guvernul din umbră", susţinând că acesta nu va fi "desemnat" din biroul său de către "unul, doi, trei colegi".

Potrivit lui Blaga, PDL a început prezentarea, la nivel naţional, a strategiilor sectoriale ale partidului pe toate domeniile importante ale activităţii socio-economice, urmărind "profesionalizarea partidului", informează Mediafax.

"Am început în ţară prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activităţii socio-economice, urmărind profesionalizarea partidului, a instituţiilor, a comisiilor de specialitate. În urma activităţii din comisii, la începutul toamnei, probabil, vom nominaliza şi guvernul din umbră. Dar nu va fi desemnat în biroul meu de unul, doi, trei colegi, ci membrii respectivului guvern alternativ vor fi desemnaţi în conformitate cu eforturile pe care le-au depus colegii noştri şi le depun în continuare în fiecare zonă", a spus Blaga.





×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close