Antena 3 CNN Politică Pe cine trebuie să convingă Elena Udrea pe 9 decembrie. Zeci de mii de oameni sunt surprinşi de alegerea făcută

Pe cine trebuie să convingă Elena Udrea pe 9 decembrie. Zeci de mii de oameni sunt surprinşi de alegerea făcută

Pe cine trebuie să convingă Elena Udrea pe 9 decembrie. Zeci de mii de oameni sunt surprinşi de alegerea făcută
de O.P.    |    15 Oct 2012   •   06:02
Democrat-liberalii se întâlnesc astăzi, într-un Birou Permanent Naţional, pentru a definitiva listele candidaţilor pentru alegerile din 9 decembrie, astăzi fiind termenul limită de depunere a candidaturilor.

Mulţi lideri marcanţi ai PDL, aleşi în urmă cu 5 ani în colegii importante din Bucureşti, au ales să candideze în provincie de această dată. Spre exemplu, Elena Udrea va trebui să convingă electoratul dintr-un colegiu din Roman.

Fostul ministru Elena Udrea şi-a anunţat candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor, printr-o conferinţă de presă, la Roman. Alături de Udrea au fost primarul oraşului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu şi primarul din Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan.

"Am decis sa fie Romanul, sa fie Romascanii celor carora sa le cer votul, cei cu care sa incep un parteneriat lung. Cei pe care sa ii reprezint in Parlamentul Romaniei si ale căror interese să le port la Bucureşti".

Fostul ministru a spus că a decis să candideze la Roman pentru a-i reprezenta pe romaşcani, oameni "calzi şi primitori", pe care îi simte foarte aproape.

Candidatura Elenei Udrea este o surpriză pentru mulţi dintre locuitorii din Roman.

Alegerile Parlamentare vor avea loc pe data de 9 decembrie. Până atunci însă, candidaţii trebuie să îşi convingă alegătorii că sunt capabili să îi reprezinte aşa cum se cuvine

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close