Antena 3 CNN Politică Pensionarii l-au huiduit pe ministrul Muncii (VIDEO)

Pensionarii l-au huiduit pe ministrul Muncii (VIDEO)

Pensionarii l-au huiduit pe ministrul Muncii <font color=red>(VIDEO)</font>
26 Aug 2007   •   16:33
Întâlnire cu scântei între pensionari şi ministrul Muncii, Paul Păcuraru. Peste 600 de pensionari din şase judeţe au participat duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, la o întâlnire cu ministrul Muncii şi cu parlamentarii gălăţeni. Discuţiile s-au axat în jurul unui singur subiect - majorarea pensiilor pentru cei care au lucrat în condiţii deosebite. Mai mult, pensionarii vor ca aceste majorări să fie operate înainte de 1 ianuarie 2008, când este programată creşterea tuturor pensiilor, în acest fel reducându-se decalajele existente în acest moment.

Explicaţiile ministrului Păcuraru au fost întrerupte de mai multe ori de pensionarii prezenţi în sală. ?Mai uşor sperăm să câştigăm la Loto 6 din 49?, a spus la un moment dat un pensionar. Nemulţumiţi, ei au ameninţat că vor ieşi în stradă în Moldova şi Transilvania şi că vor boicota alegerile pentru Parlamentul European şi pe cele legislative de anul viitor.

Ministrul Păcuraru a încins şi mai mult spiritele, declarând că opoziţia este cea care îi manipulează politic pe pensionari. ?Este dernajant, imoral că din subiectul pensiilor se face capital politic?.

REVOLTA PENSIONARILOR:  

Antena 3

×
Parteneri
Localitatea din România unde candidează un politician mort de 11 ani
x close