Antena 3 CNN Politică Victorie uriașă pentru Piedone, după ce instanța i-a respins candidatura la primărie

Victorie uriașă pentru Piedone, după ce instanța i-a respins candidatura la primărie

Victorie uriașă pentru Piedone, după ce instanța i-a respins candidatura la primărie
08 Mai 2016   •   08:49

Piedone reintră în politică. Fostul primar al Sectorul 4 a fost ales președintele organizației București al Partidului Puterii Umaniste Social – Liberale. Din această poziție, el va negocia cu celelalte forțe politice care vor fi reprezentate în Consiliul General al Municipiului București și în consiliile locale de sector.

Deși a fost impiedicat prin decizia instanței să candideze la Primărie, Piedone deschide lista de consilieri ai partidului pe care acum îl conduce de la București.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul Colectiv.

Piedone este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cauzând vătămarea intereselor legitime ale unor persoane fizice şi ale sectorului 4 al municipiului Bucureşti.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 64 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close