Antena 3 CNN Politică Piedone revine în forță: lansează încă un candidat PUSL în București

Piedone revine în forță: lansează încă un candidat PUSL în București

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL, a anunțat oficial candidatura lui Bogdan Pintileasa pentru Primăria Sectorului 6. Bogdan Pintileasa vine cu un CV impresionant, având o carieră de peste două decenii în domeniul administrației.

Piedone revine în forță: lansează încă un candidat PUSL în București
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2023   •   11:00

"În spiritul devizei Demnitate, Onoare și Curaj, PUSL rămâne consecvent angajamentului luat în fața românilor și propune un profesionist al administrației, cu peste 20 de ani de experiență recunoscută în domeniu. Promisiunea acestuia, garantată de Cristian Popescu Piedone, prezent la această lansare, este ca și în Sectorul 6, imposibilul să devină posibil.

Licențiat în Științe administrative, cu studii postuniversitare în management, Bogdan Pintileasa a activat atât în sectorul privat, cât și domeniul public, începându-și cariera chiar în Sectorul 6", anunță PUSL într-un comunicat de presă.

Umaniștii au prezentat și noul sediu al Filialei Sector 6, anunțând că bucureștenii vor putea solicita acolo asistență gratuită pe probleme administrative și juridice.

"Cu prilejul evenimentului de lansare, la care au participat membrii echipei centrale de campanie a partidului, a fost inaugurat și noul sediul al filialei PUSL, din Bulevardul Timișoara nr. 21, unde echipa coordonată de Bogdan Pintileasa va acorda asistență gratuită pe probleme administrative și juridice locuitorilor Sectorului 6", transmite PUSL.

×
Subiecte în articol: PUSL Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close