Antena 3 CNN Politică Piedone s-a răzgândit: Rămâne în Partidul Conservator

Piedone s-a răzgândit: Rămâne în Partidul Conservator

Piedone s-a răzgândit: Rămâne în Partidul Conservator
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Oct 2011   •   12:06

Cristian Popescu Piedone a decis că va rămâne în Partidul Conservator. Primarul Sectorului 4 a revenit asupra deciziei de a demisiona din funcţiile deţinute în PC şi a decis să rămână prim-vicepreşedinte al partidului şi preşedinte al filialei Bucureşti

Daniel Constantin, preşedintele PC, a declarat că "Piedone este şi va rămâne prim-vicepreşedintele al Partidului Conservator".

"Relaţia mea cu domnul primar s-a bazat pe încredere şi onestitate. Înainte de a lua orice decizie, am preferat să trecem  peste orice fel de orgolii şi am avut o discuţie. (...) Echipa de conducere a PC este o echipă unită. Dl. Cristian Popescu-Piedone este şi va rămâne prim-vicepreşedinte al PC, preşedintele al PC pe Bucureşti şi primar al sectorului 4 din partea partidului", a declarat liderul PC, citat de Agerpres.

Cristian Popescu-Piedone a precizat că a avut o datorie morală faţă de cetăţenii sectorului 4 să clarifice din partea cui va candida. "Spun răspicat - rămân candidat la Primăria sectorului 4", a spus politicianul, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PC.

Piedone şi-a anunţat, vineri, demisia din funcţiile deţinute în PC şi a solicitat convocarea unui congres extraordinar al partidului. În replică, preşedintele PC, Daniel Constantin, a susţinut că actuala putere face racolări prin şantaj.


×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close