Antena 3 CNN Politică Plen reunit marţi la 13 pentru mesajul lui Ponta; deputaţii discutã la 12 cazul Trãşculescu

Plen reunit marţi la 13 pentru mesajul lui Ponta; deputaţii discutã la 12 cazul Trãşculescu

Plen reunit marţi la 13 pentru mesajul lui Ponta; deputaţii discutã la 12 cazul Trãşculescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Noi 2012   •   20:02

Birourile Permanente ale celor douã Camere ale Parlamentului au decis, luni searã, convocarea şedinţei de plen reunit, marţi, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema poziţiei României în privinţa bugetului UE 2014-2020, iar deputaţii vor dezbate în plen cazul Trãşculescu la ora 12, scrie Mediafax.

Şedinţa de plen reunit a fost convocată pentru marţi, de la ora 13.00, urmând ca după prezentarea poziţiei Guvernului de către premierul Victor Ponta să aibă loc dezbateri cu privire la mandatul de negociere la Consiliul European.

La rândul său, premierul Victor Ponta a declarat că a solicitat Parlamentului să prezinte punctul de vedere oficial al Guvernului cu privire la negocierile din cadrul UE.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu, cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani, a fost reţinut din 11 noiembrie până în 12 noiembrie, în jurul orei 6.00. El a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei după ce a expirat ordonanţa de reţinere emisă pe numele lui de procurorii anticorupţie.
   
În 13 noiembrie, DNA a solicitat Camerei Deputaţilor, prin Ministerul Justiţiei, să avizeze cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu.
   
Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a avizat, în 16 noiembrie, cererea anchetatorilor, care urmează să fie dezbătută în Plen în 20 noiembrie.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close