Antena 3 CNN Politică Partidul lui Traian Băsescu, dat în judecată pentru datorii de 4,6 milioane de lei

Partidul lui Traian Băsescu, dat în judecată pentru datorii de 4,6 milioane de lei

Partidul Mișcarea Populară a fost dat în judecată de firma care a tipărit, în 2014, materialele electorale cu care formațiunea a participat la alegeri, iar împotriva partidului au fost intentate 96 de procese pentru recuperarea unei datorii de 4,6 milioane de lei.

Partidul lui Traian Băsescu, dat în judecată pentru datorii de 4,6 milioane de lei
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    18 Mai 2020   •   08:58

În 2017, societatea Amma Print SRL al cărei patron este Mihail Volintiru a dat în judecată PMP și a obținut o sentință care obligă partidul să achite suma de 619.384 de lei cu titlu de preț și penalități de întârziere, potrivit g4media.ro.

"Nu ne-au plătit niciun leu, deși le-am propus 3-4 variante de stingere a debitului. Singura lor ofertă a fost să ne achite 25% din sumă și să încheiem litigiul", a spus Volintiru.

Datoria invocată de firmă datează din perioada în care fostul președinte Traian Băsescu era la final de mandat și anunțase că se va înscrie ulterior în PMP.

Referitor la demersul companiei, președintele PMP, Eugen Tomac, declară că "ne vom apăra, avem suficiente argumente să corectăm lucrurile, inclusiv la sumă. Sunt și aspecte care țin de bucătăria noastră internă".
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close