Antena 3 CNN Politică PNL a anunțat propunerea pentru postul de viceprimar al Capitalei

PNL a anunțat propunerea pentru postul de viceprimar al Capitalei

Stelian Bujduveanu va fi propunerea partidului pentru funcţia de viceprimar al Primăriei Capitalei, a anunțat Cătălin Deaconescu, consilier general al PNL. Acesta a afirmat că Stelian Bujduveanu va face o echipă bună cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

PNL a anunțat propunerea pentru postul de viceprimar al Capitalei
Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu
de Gabriel Dano    |    05 Oct 2020   •   21:30

„Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general. Astăzi Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcție. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu și îi urez succes în mandatul următor”, a scris pe Facebook Cătălin Deaconescu.

Acesta a adăugat că se va bate în continuare pentru proiectele pe care le-a propus și le mulțumește celor care l-au susținut pentru funcția de viceprimar.

„În ceea ce mă privește voi rămâne liberal și mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulțumesc celor care m-au încurajat și susținut în acest demers, din interiorul PNL dar și celor din societatea civilă. Continuam împreună”, a mai spus Deaconescu.

Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general....

Posted by Catalin Deaconescu on Monday, October 5, 2020

×
Subiecte în articol: PNL Stelian Bujduveanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close