Antena 3 Politică PNL a anunțat propunerea pentru postul de viceprimar al Capitalei

PNL a anunțat propunerea pentru postul de viceprimar al Capitalei

de Gabriel Dano    |    05 Oct 2020   •   21:30
PNL a anunțat propunerea pentru postul de viceprimar al Capitalei
Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Stelian Bujduveanu va fi propunerea partidului pentru funcţia de viceprimar al Primăriei Capitalei, a anunțat Cătălin Deaconescu, consilier general al PNL. Acesta a afirmat că Stelian Bujduveanu va face o echipă bună cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

„Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general. Astăzi Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcție. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu și îi urez succes în mandatul următor”, a scris pe Facebook Cătălin Deaconescu.

Acesta a adăugat că se va bate în continuare pentru proiectele pe care le-a propus și le mulțumește celor care l-au susținut pentru funcția de viceprimar.

„În ceea ce mă privește voi rămâne liberal și mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulțumesc celor care m-au încurajat și susținut în acest demers, din interiorul PNL dar și celor din societatea civilă. Continuam împreună”, a mai spus Deaconescu.

Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general....

Posted by Catalin Deaconescu on Monday, October 5, 2020

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close