Antena 3 CNN Politică PNL a început să demită şefii de filiale ai lui Tăriceanu

PNL a început să demită şefii de filiale ai lui Tăriceanu

PNL a început să demită şefii de filiale ai lui Tăriceanu
Sursa foto: PNL
22 Mai 2009   •   08:22

După modelul aplicat de noua alianţă la guvernare de înlocuire a celor angajaţi în alte legislaturi, Partidul Naţional Liberal a început să înlocuiască conducerea filialelor care sunt loiale fostului preşedinte al formaţiunii.

Astfel, Crin Antonescu şi Ludovic Orban încearcă să-şi întărească influenţa în partid prin înlocuirea vechii gărzi. Motivaţia constă în îmbunătăţirea activităţii în prag de alegeri, cea neoficială este legată de voturile pe care le pot da persoanele nou-instalate în şedinţele Consiliului Naţional Executiv, scrie Evenimentul Zilei.
Şapte şefi au fost deja schimbaţi, din cei 18 care au sprijinit candidatura lui Tăriceanu la alegerile pentru conducerea partidului.

Sub sabia conducerii de la Bucureşti au căzut şefii de la Bucureşti, în patru sectoare, Suceava, Sibiu, dar şi în alte judeţe despre care se spunea că ar fi mai apropiaţi de fostul premier.

De altfel, nemulţumirea noii şefii a PNL a fost declarată recent şi de Norica Nicolai. Aceasta aprecia că unii şefi de filiale nu pun osul la bătaie în alegerile pentru europarlamentare. Ea crede că unii doresc ca PNL să aibă un rezultat prost la alegerile din iunie pentru a cere apoi demisia conducerii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close