Antena 3 CNN Politică PNL a votat începerea negocierilor cu PSD și nu cu USR

PNL a votat începerea negocierilor cu PSD și nu cu USR

Ședința Biroului Politic Naţional al PNL s-a încheiat. Liberalii s-au întâlnit la Vila Lac 1 pentru a discuta despre posibilitatea deschiderii negocierilor pentru formarea unui guvern alături de PSD.

PNL a votat începerea negocierilor cu PSD și nu cu USR
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2021   •   23:06

 PNL a decis, luni seara, să intre la guvernare cu PSD. Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea, în exclusivitate la Antena 3.

"Au fost expuse toate opiniile. Singurul vot care s-a luat în această seară este să înceapă negocierile cu PSD. Vă prezentăm o informație în exclusivitate din interior. Votul de la această ședință a fost așa: 50 de voturi pentru a începe negocieri cu PSD, 21 care au spus că nu înceapă aceste negocieri cu PSD. Guvernul ar trebui să fie în funcțiune până la data de 1 decembrie. Aceasta este informația serii.

Ludovic Orban nu face nimic altceva decât să joace  la rupere în acest moment. Tabăra sa nu a câştigat nici la congres nici în această seară. Informaţia de departe este faptul că PNL a votat cu un vot destul de consistent pentru a începe negocierile cu PSD şi nu cu USR", a anunţat Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Citiţi şi: Marcel Ciolacu, detalii din culisele negocierilor cu PNL şi UDMR: "Este un moment dificil pentru România. Am cerut o discuţie serioasă"
 

×
Subiecte în articol: PNL Vila Lac 1 Ludovic Orban
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close