Antena 3 CNN Politică PNL cere excluderea lui Niculae Bădălău din PSD, după conflictul cu fostul deputat Marin Anton

PNL cere excluderea lui Niculae Bădălău din PSD, după conflictul cu fostul deputat Marin Anton

PNL cere excluderea lui Niculae Bădălău din PSD, după conflictul cu fostul deputat Marin Anton
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Sep 2017   •   14:02

Partidul Național Liberal a emis un comunicat prin care cere excluderea senatorului Niculae Bădălău din PSD, după ce politicianul l-ar fi lovit pe fostul deputat PNL Marin Anton, sâmbătă seară, la o nuntă.

În comunicatul intitulat ”Singurul argument al PSD este agresivitatea. Cerem excluderea lui Nicolae Bădălău din partid”, PNL anunță că autoritățile au confirmat conflictul violent dintre Bădălău și Anton, „reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire”.

”Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obișnuință, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancționarea lui Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic să agreseze fizic o altă persoană.  Dacă zilele trecute fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit rândul unui alt politician tot din zona Opoziție, dar din PNL.
 
Facem precizarea că deja autoritățile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.
 
PNL consideră ca total neacceptabilă atitudinea lui Nicolae Bădălău și constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forță. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD să nu evite luare unei decizii de sancționare a lui Nicoale Bădălău, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce România și care se vrea responsabil. Solicităm PSD delimitarea publică față de acest comportament agresiv!
 
Suntem nevoiți- în aceste zile triste pentru noi- să ne afirmăm punctul de vedere, dar adevărul trebuie întotdeauna spus. Conducerea Partidului Național Liberal”,
se arată în comunicatul PNL.

Niculae Bădălău: ”Detest violența”

Cu toate acestea, președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu l-a lovit pe fostul deputat Marin Anton și că a fost vorba de o simplă altercație verbală. Mai mult, liderul PSD a declarat că, deocamdată, nu a fost chemat la poliție.

Marin Anton, după ce ar fi fost bătut de Niculae Bădălău: „M-a înjurat de măicuța mea și mi-a dat un pumn în gură”

Un nou episod violent s-a petrecut, sâmbătă seară, între doi lideri politici din România. Preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, a depus o plângere la Poliţia Giurgiu împotriva senatorului social-democrat Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD şi lider al organizaţiei judeţene PSD, pentru lovire, ameninţare şi alte violenţe, altercaţia dintre aceştia având loc la o nuntă desfăşurată sâmbătă seara la un restaurant din localitatea Comana.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close