Antena 3 CNN Politică PNL vrea să îl scoată definitiv pe Dragnea din politică. Replica acidă a lui Dragnea

PNL vrea să îl scoată definitiv pe Dragnea din politică. Replica acidă a lui Dragnea

PNL vrea să îl scoată definitiv pe Dragnea din politică. Replica acidă a lui Dragnea
11 Iul 2016   •   16:38

Liberalii vor depune o iniţiativă legislativă şi vor propune modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor şi Senatului astfel încât un parlamentar condamnat să nu îşi mai poată exercita mandatul.

"Concluzia Biroului Politic Naţional a fost aceea de a promova încă de astăzi, pentru că am reuşit să strângem semnăturile, iniţiativele legislative care aduc această poziţionare identică între aleşii locali care sunt condamnaţi şi parlamentarii care sunt condamnaţi, indiferent de modalitatea în care îşi exercită privaţiunea de libertate, adică în închisoare efectivă sau cu suspendare", a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a arătat că proiectele privind Statutul deputaţilor şi senatorilor şi hotărârile de modificare a regulamentelor Camerei Deputaţilor şi Senatului vor fi depuse luni sau cel mai târziu marţi.

"Sunt modificări care vin în acord cu Constituţia şi cu decizia CCR", a spus Gorghiu.

În replică, Liviu Dragnea a declarat, ironic, “stați să o facă”:

“Știți ce mi se pare foarte interesant? Vorbesc despre legitimitatea mandatului unui parlamentar niște parlamentari care au ajuns în Parlament nu prin votul oamenilor ci prin calculator. Știți că au ieșit pe locul 2, 3 sau 4 în anumite situații. Și acum vorbesc despre legimitate. Dacă asta e preocuparea lor, foarte bine”, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close