Antena 3 CNN Politică PNL Ialomiţa cere demisia managerului spitalului din Urziceni: "Şi-a pierdut calitatea de membru al PNL"

PNL Ialomiţa cere demisia managerului spitalului din Urziceni: "Şi-a pierdut calitatea de membru al PNL"

PNL Ialomiţa a cerut demisia managerului spitalului din Urziceni, Daniela Ianuş, după ce o tânără a născut pe trotuar, în faţa unităţii medicale.

PNL Ialomiţa cere demisia managerului spitalului din Urziceni: "Şi-a pierdut calitatea de membru al PNL"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2023   •   13:58

"Cele întâmplate ieri la spitalul din Urziceni stau, categoric, sub semnul inadmisibilului. PNL Ialomița dezaprobă cu fermitate și se delimitează de astfel de comportamente degradante și de neconceput atunci când vorbim de dreptul la servicii medicale de urgență în sistemul de stat.

Managementul și modul de acțiune în acest caz, atât din partea Primăriei Urziceni, cât și a conducerii spitalului, au fost profund incorecte. Primăria ar fi trebuit să monitorizeze cu atenție managementul Spitalului Urziceni şi să ia măsuri în consecință.

Citeşte şi: Prima reacție a managerului de la spitalul din Urziceni, după ce ministrul Sănătății i-a cerut demisia: "Nu încercați să mă intimidați"

Este important de știut că primarul municipiului Urziceni, domnul Sava, a fost suspendat din calitatea de Preşedinte al Organizației PNL Urziceni încă din februarie 2022.

În ceea ce privește conducerea spitalului, cerem public demisia doamnei director Ianuș din toate funcțiile deținute, pentru modul defectuos în care a gestionat activitatea unității. De asemenea, menționăm ca doamna Ianuş şi-a pierdut calitatea de membru al PNL Ialomița.

Facem un apel pentru o anchetă serioasă și aplicarea măsurilor care se impun. Avem obligația de a garanta acces liber la serviciile de sănătate din sistemul public la nivelul tuturor comunităților și tuturor cetățenilor, indiferent de etnie, probleme de săntătate, vârstă sau sex. În România anului 2023, una pentru care mulți manageri de comunități locale de bună-credință muncesc, cele întâmplate ieri la spitalul din Urziceni sunt inadmisibile. Avem datoria fermă de a corecta urgent aceste derapaje, oriunde s-ar întâmpla", se arată într-un comunicat al PNL Ialomiţa.

Cele întâmplate ieri la spitalul din Urziceni stau, categoric, sub semnul inadmisibilului. PNL Ialomița dezaprobă cu...

Publicată de PNL Ialomita pe Marţi, 1 august 2023

×
Subiecte în articol: PNL Urziceni
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close