Antena 3 CNN Politică PNL: "PPE cere Guvernului Austriei să accepte integrarea României şi Bulgariei în Schengen"

PNL: "PPE cere Guvernului Austriei să accepte integrarea României şi Bulgariei în Schengen"

PNL a anunţat, într-o postare pe Facebook, că Partidul Popular European (PPE) a solicitat Guvernului Austriei să accepte integrarea României şi Bulgariei în Schengen.

PNL: "PPE cere Guvernului Austriei să accepte integrarea României şi Bulgariei în Schengen"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2023   •   14:08

"Partidul Popular European cere aderarea cât mai rapidă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen. Adunarea Politică a formațiunii europene a adoptat o rezoluție susținută de Partidul Național Liberal:

'Noi, Adunarea Politică a PPE, cea mai mare familie politică din Europa, solicităm Guvernului Austriei să își reconsidere poziția și să accepte integrarea României și Bulgariei la Spațiul de liberă circulație.

Îndemnăm, în același timp, toate partidele care fac parte din familia politică a PPE să își intensifice eforturile în vedere obținerii aderării cât mai rapide a României și Bulgariei la spațiul Schengen.

Spațiul Schengen va fi mai sigur odată cu aderarea României și Bulgariei. Aceasta este decizia corectă și are susținerea totală a Adunării Politice a PPE", a fost mesajul transmis de Siegfried Mureşan, europarlamentar PNL.

Partidul Popular European cere aderarea cât mai rapidă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen. Adunarea Politică a...

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 15 noiembrie 2023

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close