Antena 3 CNN Politică PNL îi va retrage spijinul politic lui Nicuşor Dan, după ce liderii s-au arătat dezamăgiţi de primarul Capitalei

PNL îi va retrage spijinul politic lui Nicuşor Dan, după ce liderii s-au arătat dezamăgiţi de primarul Capitalei

PNL îi va retrage sprijinul politic lui Nicuşor Dan, în cel mult două luni, după ce primarul general al Capitalei a dezamăgit, în repetate rânduri, în ochii liderilor partidului.

PNL îi va retrage spijinul politic lui Nicuşor Dan, după ce liderii s-au arătat dezamăgiţi de primarul Capitalei
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2022   •   22:12

Nicuşor Dan şi-ar putea lua gândul de la un nou mandat sau chiar ar putea rămâne fără majoritatea necesară pentru ca proiectele sale să fie aprobate în Consiliul General al Capitalei, după ce Partidul Naţional Liberal (PNL) îi va retrage sprijinul politic pe care i l-a acordat atunci când acesta a candidat la Primăria Capitalei.

Informaţia a fost publicată de jurnaliştii gândul.ro care citează surse politice.

La alegerile din 2022, Nicuşor Dan a candidat ca independen la Primăria Capitalei, însă a avut susţinerea PNL, în perioada în care partidul era condus de Ludovic Orban.

În campania electorală, Nicuşor Dan şi Ludovic Orban s-au ţinut de mână pe scenele amplasate în diferite zone din Bucureşti.

PNL îi retrage sprijinul politic lui Nicuşor Dan

După ce Ludovic Orban nu a mai fost la conducerea PNL, noii lideri ai partidului au luat în calcul, în repetate rânduri, retragerea spijinului politic pentru Nicuşor Dan, însă nu s-a ajuns niciodată la o decizie.

Liderii PNL s-au arătat de mai multe ori dezamăgiţi de activitatea primarului, mai ales că unii dintre membrii partidului ar fi vrut un candidat propriu la alegerile din 2022.

Nu de mult timp, PNL, prin vocea purtătorului de cuvânt, anunţa că încă aşteaptă de la Nicuşor Dan să îşi onoreze promisiunile făcute în faţa bucureştenilor în 2020.

Fără sprijinul PNL, Nicuşor Dan îşi poate lua gândul de la o candidatură pentru un al doilea mandat, dar şi de la o majoritate în Consiliul General în următorii doi ani.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan PNL București
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close