Antena 3 CNN Politică PNL s-a răzgândit: nu mai contestă bugetul la CCR

PNL s-a răzgândit: nu mai contestă bugetul la CCR

PNL s-a răzgândit: nu mai contestă bugetul la CCR
Sursa foto: Calin Popescu Tariceanu
23 Feb 2009   •   14:12

Liberalii nu vor mai contesta la CCR Legea bugetului pe anul 2009, deoarece ar amâna punerea sa în execuţie, cu consecințe negative mai ales pentru administrațiile locale, a anunțat luni preşedintele PNL Călin Popescu Tăriceanu.
"Am hotărât în final să nu facem o întâmpinare la CCR pe buget pentru că ne dăm seama că un astfel de demers ar prelungi durata de punere în execuţie a bugetului, cu consecinţe defavorabile asupra diferiţilor ordonatori de credit şi, nu în ultimul rând, asupra administraţiilor locale care ar avea de suferit din cauza faptului că nu ar putea să primească alocaţiile bugetare necesare", a precizat Tăriceanu.
PNL va depune însă o serie de plângeri la Comisia de abuzuri şi imunităţi a Camerei Deputaţilor în legătură cu modul în care s-au derulat lucrările la dezbaterea pe buget.
Tăriceanu a negat însă posibilitatea ca unii parlamentarii să fi fost cumpărați, pentru arenunța la amendamntele pe buget în schibul alocării unor fonduri pentru colegiile lor. "Nu s-a făcut niciun fel de aranjament, nici individual, nici de grup, în niciun fel. Din păcate, am remarcat că amendamentele noastre au fost respinse in corpore şi niciunul dintre colegii mei nu ar fi gândit măcar să facă vreun aranjament de acest gen, individual", a explicat liderul PNL.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tariceanu PNL buget CCR executie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close