Antena 3 CNN Politică „PNL se pregătește să ofere iar funcții și bani”. AUR cere PSD și USR să îi dea pe mâna procurorilor pe „trimișii lui Florin Cîțu”

„PNL se pregătește să ofere iar funcții și bani”. AUR cere PSD și USR să îi dea pe mâna procurorilor pe „trimișii lui Florin Cîțu”

AUR trage din nou un semnal de alarmă cu privire la coruperea din Parlament. Partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu a cerut, marţi, parlamentarilor PSD şi USR să nu accepte "un târg ruşinos cu trimişii lui Florin Cîţu”, dacă vor încerca „să-i corupă cu funcţii şi bani" pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR.

„PNL se pregătește să ofere iar funcții și bani”. AUR cere PSD și USR să îi dea pe mâna procurorilor pe „trimișii lui Florin Cîțu”
de Alexandra Dima    |    26 Oct 2021   •   16:44

"AUR cere parlamentarilor PSD şi USR să-i înregistreze şi să-i dea pe mâna Parchetului pe mesagerii lui Florin Cîţu, dacă vor încerca să-i corupă cu funcţii şi bani pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR. După ce s-au fript cu AUR, iar un deputat al lor a fost pus sub urmărire penală pentru dare de mită, liberalii nu dau semne că ar fi înţeles ceva, ci dimpotrivă, se pregătesc să ofere din nou funcţii şi bani parlamentarilor, pentru ca aceştia să voteze un guvern minoritar PNL-UDMR. Cerem reprezentanţilor PSD şi USR să nu accepte un astfel de târg ruşinos şi să-i dea în vileag pe trimişii lui Florin Cîţu pentru fapte de corupţie", precizează Alianța pentru Unitatea Românilor, într-un comunicat de presă.

AUR a publicat înregistrările cu liderii PNL: "Promovăm oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni"

Conform înregistrărilor, Cosmin Șandru, parlamentar PNL, și Nicolae Bitea, directorul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), au încercat să îl convingă pe parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica să nu participe la votul din Parlamentul ce a vizat moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

 

×
Subiecte în articol: aur PNL PSD corupere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close