Antena 3 CNN Politică PNL vrea proceduri noi în perioada izolării

PNL vrea proceduri noi în perioada izolării

PNL vrea să propună legi de la distanţă. Parlamentarii liberali Iuliana Scântei, Alina Gorghiu şi Daniel Fenechiu vin cu un proiect de modificare a regulamentului astfel încât să existe posibilitatea depunerii online a unei propuneri legislative, prin intermediul unei aplicaţii informatice.

PNL vrea proceduri noi în perioada izolării
22 Mar 2020   •   16:27

„Împreună cu colegii mei, senatorii liberali Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu, am adresat tuturor celorlalți colegi și din celelalte partide politice o inițiativă de modificare prin hotărâre a Senatului a regulamentului de organizare a activității Senatului, care să permită posibilitatea pentru cei care au dreptul să inițieze proiecte de legi, și nu mă refer aici doar la deputați și senatori, inclusiv la Guvernul României și la cetățeni, să le poată înregistra de la distanță, cu mijloace electronice, folosind o semnătură electronică.

Noi suntem parlamentari aleși de cetățenii români, suntem plătiți din banii contribuabilor, pentru asta avem nevoie să fim în slujba cetățenilor”, a declarat Iuliana Scântei.

PNL vrea proceduri noi în perioada izolării

×
Subiecte în articol: PNL
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close