Antena 3 CNN Politică Politician, implicat într-un accident grav: Maşina s-a rostogolit de patru ori. Dumnezeu nu doarme, ci veghează

Politician, implicat într-un accident grav: Maşina s-a rostogolit de patru ori. Dumnezeu nu doarme, ci veghează

Politician, implicat într-un accident grav: Maşina s-a rostogolit de patru ori. Dumnezeu nu doarme, ci veghează
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/aurelian.mihai
de M.Z.    |    01 Ian 2018   •   16:28

Fostul deputat PPDD Aurelian Mihai, care a fost implicat într-un accident rutier, când se îndrepta spre Bucovina, unde a făcut Revelionul, are leziuni uşoare, deşi s-a rostogolit cu maşina de patru ori între Buzău şi Râmnicu Sărat.

”Trecuserăm de Buzău. Eu eram pe scaunul din dreapta. Şoferul, un prieten, conducea foarte bine. Tocmai ce terminasem să vorbesc la telefon cu mama. La un moment dat, prietenul meu a pierdut controlul maşinii. Din sens opus venea un TIR, care ne claxona. Totul a durat foarte puţin. Nu reţin decât imaginea geamului care se sfărâma înspre mine. Persoana care a făcut expertiza mi-a zis că, de fapt, maşina s-a rostogolit de patru ori”, a povestit Aurelian Mihai.

El a precizat că, după accident, a fost la spital, unde medicii au constatat că are leziuni minore, printre care o entorsă cervicală.

”Atunci când ţi se oferă o a ... doua , în cazul meu, mai mult decât a doua, aduci mulţumiri oricui, te rogi ca nimeni să nu cunoască vreodată suferinţa, ca să nu treacă prin experienţa neplăcută prin care ai trecut şi mai ales încurajezi, te rogi pentru liniştea sufletească a celor aflaţi lângă tine în momentul accidentului, de la mic la mare, de la şofer la cei aflaţi pe bancheta din spate a maşinii. Atunci când scapi teafăr, poţi spune cu toată încrederea că , ci veghează şi-I mulţumeşti”, a scris Aurelian Mihai pe Facebook.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident PPDD
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close