Antena 3 CNN Politică Politicienii, Crăciunul şi Facebook-ul. Unde au serbat Naşterea Domnului aleşii poporului

Politicienii, Crăciunul şi Facebook-ul. Unde au serbat Naşterea Domnului aleşii poporului

Politicienii, Crăciunul şi Facebook-ul. Unde au serbat Naşterea Domnului aleşii poporului
Sursa foto: Foto: Facebook
de O.P.    |    26 Dec 2012   •   08:19

Anul acesta politicienii nu au mai ales pârtiile de schi din Alpi şi nici destinaţii exotice. Cei mai mulţi au preferat să petreacă sărbătorile de iarnă în ţară, alături de familie. Reţelele de socializare sunt pline de fotografii cu mai marii ţării care s-au bucurat de zăpadă.

Preşedintele Traian Băsescu este la Predeal împreună cu familia. Şeful statului s-a plimbat cu snowmobilul împreună cu fiica cea mică şi soţul ei.

Şi premierul Victor Ponta şi-a luat câteva zile de vacanţă. Se relaxează alături de familie, tot în România, la munte. Şeful Guvernului a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mesajul: "Reîncărcarea bateriilor".

Elena Udrea l-a aşteptat pe moş Crăciun pe Valea Prahovei, la Azuga.  Blonda democrat-liberală s-a bucurat de zăpadă şi a arătat prietenilor virtuali din reţelele de socializare fotografii în zăpadă. "Cu brazii albi de zapadă şi crestele albastre, munţii nostri iţi taie răsuflarea. Pârtiile sunt pline de schiori", scrie Udrea.

Liberala Alina Gorghiu a anunţat tot pe Facebook că petrece sărbătorile cu familia, acasă. Şi pentru că a şi nins, a făcut împreună cu fratele său un om de zăpadă, "cam stramb, ce-i drept, dar suficient de simpatic cât să sară câinii pe el să-l doboare".

Înainte de Crăciun, primarul Clujului Emil Boc a mers să împartă daruri copiilor de la centrul de zi "Ţara minunilor", ocazie pentru a face o fotografie alături de Moş Crăciun.





×
Subiecte în articol: Elena Udrea Victor Ponta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close