Antena 3 CNN Politică Politicienii, șir de perle interzise minorilor. Cum a ajuns Raluca Turcan să calce pe urmele lui Rareș Bogdan și Kelemen Hunor

Politicienii, șir de perle interzise minorilor. Cum a ajuns Raluca Turcan să calce pe urmele lui Rareș Bogdan și Kelemen Hunor

Jurnalistul Diana Tache a comentat, luni, la Antena 3, mesajul prin care Raluca Turcan cere demisia lui Florin Cîțu. „Este puţin spus că s-a negociat în genunchi”, a transmis Turcan colegilor de partid. Potrivit jurnalistului, această formulare se încadrează în seria unor mesaje notorii transmise recent de anumiți lideri politici.

Politicienii, șir de perle interzise minorilor. Cum a ajuns Raluca Turcan să calce pe urmele lui Rareș Bogdan și Kelemen Hunor
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    22 Noi 2021   •   18:02

"Aș vrea să fac o mențiune, apropo de declarația Ralucăi Turcan care spune că s-a negociat în genunchi. Îl avem pe domnul Rareș Bogdan care "stă capră în piața din Buzău", citez din domnul Rareș Bogdan. O avem pe doamna Turcan care vorbește despre negocierile în genunchi, îl avem pe domnul Kelemen Hunor, care vorbește despre pantalonii în vine.

Fac apel la politicienii care conclucrează în acest moment la formarea guvernului, să încerce cumva o relaxare politică astfel încât în toată povestea asta cu negocierea să fie în interesul cetățeanului despre care vorbește acest guvern că l-ar interesa", a spus Diana Tache, jurnalist Sursa zilei.

Raluca Turcan, care l-a susținut pe Cîțu la șefia PNL, nu a participat la ședința conducerii partidului în care s-a votează înțelegerea cu PSD și l-a atacat apoi în termeni duri pe Florin Cîțu.

„Din tot ce am citit în presă, nu am văzut nicio idee politică, de viziune, de la negociatorii partidului pe care să o vedem transpusă în avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat în fiecare zi teme, la care voi reacţionaţi. Este puţin spus că s-a negociat în genunchi. Mandatul lui Florin Cîţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale.

Aş spune că e de domeniul patologicului. Florin, iţi imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toţi se prind, îţi garantez. NIMIC din ce ai spus până acum, tu, preşedintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un şir de minciuni. Şi nu numai de minciuni dar şi de lipsă de responsabilitate”, se arată în scrisoarea Ralucăi Turcan.

Kelemen Hunor: Nu e posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul

Întrebat, vineri, dacă UDMR ar rămâne la guvernare în cazul în care rămâne fără cele trei portofolii cerute, în special ministerul Dezvoltării, Kelemen Hunor a declarat că nu va acceptă că partidul pe care îl conduce să fie element de decor într-un guvern

"Orice este posibil. Un singur lucru nu este posibil și nu va fi posibil: UDMR să fie element de decor într-un guvern. Să stăm noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare luna", a declarat Kelemen Hunor.

Nu suntem sabotați de nimeni. (...) Uniunea poate să rămână cu portofoliile actuale, restul să le împartă colegii. Eu nu vreau să iau nimic de la nimeni. Am renunțat la multe lucruri, am acceptat anumite situații”, a mai spus acesta.

El spune că un guvern poate fi învestit cu sau fără UDMR. „Nu e o chestiune de semnal, ci de matematică”, afirma Kelemen Hunor.

 

 

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close