Antena 3 CNN Politică Politikix. Liviu Dragnea, primit ca-n Coreea de Nord, la ceremonia de deschidere a anului universitar

Politikix. Liviu Dragnea, primit ca-n Coreea de Nord, la ceremonia de deschidere a anului universitar

Politikix. Liviu Dragnea, primit ca-n Coreea de Nord, la ceremonia de deschidere a anului universitar
08 Oct 2017   •   15:18

În aula facultăţii de Știinţe şi Inginerie, o filială a Universităţii Valahia, din Târgoviste, s-au adunat personalităţile de seamă ale judeţului. Ceremonia a fost deschisă de un sobor de preoţi veniţi să ţină o slujbă.

Mai întâi, locul a fost sfinţit cu o gumă, aruncată chiar din gura preafericitului părinte, că doar bunele maniere nu se regăsesc printre cele 10 porunci.

La Alexandria, anul universitar a început cu discursurile oficialităţilor, rostite parcă să-l impresioneze pe şeful Dragnea. Primul a fost Secretarul de stat din ministerul educaţiei, Gigel Paraschiv.

Nici rectorul universităţii Valahia nu s-a lăsat mai prejos şi a găsit cuvinte mari pentru o facultate mică.

Şi cum nu era de ajuns, studenţii adunaţi pentru deschiderea anului universitar au fost nevoiţi să îi asculte şi pe Florinel Dumitrescu, prefectul judeţului, care cu greu a reuşit să-şi citească discursul.

Mai bine pregătit a fost preşedintele Consiliului Judeţean Teleoraman, Dănuţ Cristescu, care şi-a învăţat discursul pe dinafară. Nici măcar absenţa microfonului nu l-a împiedicat să îşi rostească speech-ul.

Din categoria discursurilor proaste, cei de la Facultatea din Alexandria au desemnat şi o tânără studentă care să le vorbească celor prezenţi despre gloria universitară.

Liviu Dragnea a fost lăsat la urmă, iar în tot acest timp, discursurile lungi l-au plictisit până şi pe el.

×
Subiecte în articol: Politikix Coreea de Nord Liviu Dragnea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close